Jump to content

Yann

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Here was last answer from IT which solved my problem : Maybe our problem is not AV itself but something else… I just put this machine xx.xx.xx.xx under a policy that has only AV enabled.
  2. Hello @Sam Grayson and @Jim Kring, the IT departement tried to whitelist any folders but it didn't work finally. it was working few time if VIPM start before Cyberreason. Anyway IT solved the issue with puting my computer in a special group to only use antivirus of cyberreason. Now it works correctly. I try to get more information from IT departement and let you know when I have news.
  3. Hello, I have been too much optimistic. Finally IT can't disable the antivirus on my computer for a long time. They whitelisted the C:/program files(X86)/JKI folder without effects. Do you know if there is some dependency or some others folders we could try to whitelist? thanks.
  4. The trouble has been solved by IT. it was due to antivirus "cybereason" which was blocking .net for VIPM 2020. Thanks for your advices.
  5. .NET 3.0, 3.5, 4.0 and 4.8 are installed
  6. Hello, Yes, exactly. I download from this point. If i click on broken arrow, I got "VI is not executable. The complete development of LabVIEW is necessary to solve errors". and that's all. Thanks
  7. Hello, I was using VIPM 2019 and Labview 2019 without issue. After update to Labview 2020 and VIPM installed directly with NIPM, VIPM has error when launch. If I downgrade to VIPM 2019, it works but I can't link with Labview 2020. I tried to install VIPM 2020.1 and 2020.2, 2020.3 with NIPM or directly but still the same issue. There is no error in C:\ProgramData\JKI\VIPM\error Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.