Jump to content

JW-JnJ

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JW-JnJ

  1. On a whim, I decided to try and delete the lvlib and rebuild a new one (they weren't that complicated). That seems to have solved the problem. Some sort of corruption? (although looking at the file in Notepad++, I'm not sure where that could have possibly gone wrong) Either way, thanks a lot for the help.
  2. Those are classes within the library. If I open up that library, it shows no errors. If I open up those message classes, they open up the library fine. I just tried to open the library and do a save all. Still getting the error.
  3. This is the first window that pops up Wouldn't a mass compile of the directory ferret out any broken VI's that are looking for a library in the wrong place? Does this mean I have an external dependency doing this?
  4. VIPM 2020.3 (build 2540) I'm getting a bizarre error. I get a build failure where VIPM claims that the following source library is missing C:\Common\Generator Interface\Message Interfaces\Gen11 Message Interface\Gen11 Message Interface\Gen11 Message Interface.lvlib When the library actually is located here. C:\Common\Generator Interface\Message Interfaces\Gen11 Message Interface\Gen11 Message Interface.lvlib This library is a collection is actor message interface classes if that makes a difference. I'm also been able to do a mass compile of the entire directory without any errors. This might not be related, or a quirk of the builder that I don't know about: The other weird thing is if I open the project while VIPM is in the failed state, the error list contains a bunch of failed VIs that couldn't find a .NET library located within my project. (This project is pretty big and contains some proprietary information so I can't upload it. Sorry, that makes it hard to troubleshoot.)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.