Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'palette'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Special Interest Boards
    • Professional User Interface Design in LabVIEW
  • VI Package Manager (VIPM)
    • VI Package Manager (VIPM)
  • JKI Tools
    • JKI Flat UI Controls
    • JKI Design Palette
    • JKI State Machine
    • JKI State Machine Objects (SMO)
    • Caraya Unit Tester
    • VI Tester
    • JKI JSON
    • HTTP REST Client
    • JKI Simple Localization
    • EasyXML Toolkit
  • Legacy Tools
    • Legacy Tools

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I'm trying to move my palette location to the Instrument Drivers when building a new package. But once I click on the "Browse for Functions Palette Path" the dialog comes up and never gets past "Populating..." I've tried waiting a good 10-15 minutes and it's still stuck on there, I tried running as administrator and that makes no difference. Am I being too impatient, do I need to wait half an hour or something, or should it populate fairly quickly? EDIT: I've waited over an hour now, and still no luck.
  2. Hi, I am building a small automation tool to build packages for my project. As a part of it, i would like to display the VI icon that will be displayed the Functions/control palette. I tried reading the build spec as an XML file, but I am getting only a series of Hex numbers. Could someone suggest me a way to generate the icon which is displayed in the build spec. Thanks, Pranay
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.