Jump to content

Mass Compile on OS X


sth
 Share

Recommended Posts

I seem to be getting a whole host of issues…. I am installing a clean reference system for LV.

I can use VIPM if I carefully only use the admin account I installed VIPM from and not other admin accounts.

 

BUT, after the install, it should do a Mass Compile of the packages since I have set that option.

 

I get a message at the bottom "Connecting to LabVIEW 2014 (64 Bit) Timeout NNN" where NNN counts down from 120 seconds.

 

I have verified the connection to LabVIEW 2014 (64 bit) (on Port 3370) and it seems to be correct. Is the Mass compile command connecting on a default port?

 

I will do the manual mass compile since it does install the packages.

 

It would be very very nice if VIPM used a LabVIEW 2014 run time. LV 13 and previous have a scrolling bug where if the window is scrolled to the bottom if you go 1 pixel too far the window jumps to the top. This has been fixed in both 32 and 64 bit LabVIEW 14.

 

-Scott

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.